User Name

Password

Info New or Forgotten?

Welkom op de (tijdelijke) website van Mettes Tennisschool

Welkom op onze website. Momenteel zijn we nog in de overgang van TennisMatching naar Tennisschool Mettes en de styling zit er nu wat tussen in. Sorry hiervoor. We werken al aan een prachtige nieuwe website.

Hieronder is kort weergegeven wat je zoal op deze website aantreft.

  • Je kan inschrijven voor de tennislessen door links in het menu op de vereniging te klikken. Op de betreffende pagina verschijnt dan eerst een overzicht van de mogelijkheden. Verder spreekt het voor zich.
  • Bekijken met wie je in de groep zit - klik daarvoor na inloggen in het menu op Privé en daarna map Les en Training.
    NB. Dit is pas zichtbaar nadat je per e-mail de indeling hebt doorgekregen.
  • Bekijken wanneer je lessen zijn - klik daarvoor op Privé en daarna map Agenda. Bij sommige verenigingen kan je je ook per les absent melden.

Deze mogelijkheden biedt ook onze eigen PLANMYSPORT APP. Die kan je downloaden vanuit de Apple iStore en Google Play.

Mochten er onverhoopt onduidelijkheden zijn, neem dan svp contact met ons op.

Momenteel geen nieuws

TENNISLESSEN ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR LEDEN VAN DE TENNISVERENIGING

Beste tennisser,

Wij willen er voor de volledigheid op wijzen dat op elke vereniging waar wij tennislessen verzorgen, alleen les genomen kan worden indien u lid bent of wordt van de tennisvereniging. Indien dit niet het geval is, kunnen wij geen toegang tot de les verlenen totdat de inschrijving is afgerond.

De inschrijving voor de tennislessen zelf via deze website of via de persoonlijke uitnodiging per e-mail, betekent nog niet dat u automatisch ingeschreven bent of wordt bij de betreffende tennisvereniging. Dit is een aparte administratieve procedure. Voor de specifieke regels hieromtrent verwijzen wij u naar de website van de vereniging.

Wij vertrouwen erop u voldoende geinformeerd te hebben.

Mettes Tennisschool

Attentie!!

Let op: de inschrijving voor het komende zomerseizoen is geopend. De lessen starten in de week van 1 april. Schrijf svp zo snel mogelijk in zodat wij bij het indelen rekening kunnen houden met uw wensen voor de planning en partners.

Tot ziens op de tennisbaan!

Mettes Tennisschool

Copyright © 2019 Mettes Tennisschool. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Contact